­

Het gezicht achter de Salland Clubactie

De Salland Clubactie bestaat al weer een aantal jaren. Met deze actie kunnen leden van een sportvereniging een financieel extraatje scoren voor in de clubkas. En ze krijgen zelf korting op hun zorgverzekering. Maar wie zit er eigenlijk achter deze actie?

 

Wij zijn Salland Zorgverzekeringen; een regionale zorgverzekeraar voor inwoners van Gelderland en Overijssel. Een aantal jaren geleden merkten wij dat we iets extra’s konden doen voor de sportclubs binnen onze kernregio: Salland. Door teruglopende subsidies werd het net even allemaal wat krapper voor deze clubs, waardoor sommige zaken niet konden gebeuren. Wij dragen alle sportclubs in Salland een warm hart toe. Zij helpen ons namelijk om onze verzekerden actief en gezond te houden. Om die reden zijn we ooit begonnen met de Salland Clubactie, zodat deze verenigingen de kans hebben om extra geld te scoren voor de clubkas.

Waarom zijn wij anders?

Zoals gezegd richt onze zorgverzekering zich op inwoners van Gelderland en Overijssel, en dan vooral binnen de regio Salland. Dat kleine werkgebied geeft ons de kans om goede afspraken te maken met zorgverleners en ze echt te leren kennen. Dat betekent onder meer dat wij ruim 90% van alle zorgverleners in de regio Salland gecontracteerd hebben. Maar het betekent ook dat we intensief met ze samen kunnen werken om de zorg voor u nóg beter te maken. Dat kunnen we natuurlijk wel zeggen, maar we laten het ook graag zien. Op onze website www.hartvoorgoedezorg.nl kunt u allerlei verhalen bekijken van onze verzekerden, stichtingen en zorgaanbieders.

De Salland ZorgGids: uw persoonlijke wegwijzer in de zorg

De zorg kan soms ingewikkeld zijn. Er is zoveel informatie beschikbaar dat het wel eens lastig kan zijn om te bepalen wat in uw situatie van toepassing is. Daarom hebben wij de ZorgGids in dienst genomen; één persoon die u wegwijs maakt in het woud van regels, instanties en loketten die met zorg en welzijn te maken hebben.

In veel gevallen heeft u te maken met verschillende instanties, omdat u misschien meerdere soorten hulp nodig heeft. Dit zijn bijvoorbeeld de gemeente, een welzijnsorganisatie of de huisarts. De ZorgGids zorgt ervoor dat u snel de zorg en ondersteuning vindt die u zoekt. Dit kan ze doen, omdat ze veel contact heeft met de verschillende instanties binnen de regio Salland. Ze weet dus precies waar u moet zijn met uw vraag. Of het nu alleen over zorg gaat, of bijvoorbeeld ook over het vinden van een vrijwilliger voor wat extra hulp bij de boodschappen.

Sport en fysiotherapie; een vanzelfsprekende combinatie

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze zorgverzekering. Vanaf 2018 bieden wij een nieuwe aanvullende verzekering, die een mooie combinatie is van de meest gebruikte vergoedingen én onze tandartsverzekeringen. Deze aanvullende verzekering heet Compact. Hierin worden 9 fysiotherapiebehandelingen vergoed, spoedeisende zorg binnen Europa én 100% van de kosten tot maximaal € 250,- per jaar voor de tandarts.

Scoor voor de clubkas

Het is bij u vast al bekend dat uw club een geldbedrag ontvangt voor elk lid dat zich bij ons verzekert via de clubcollectiviteit. Ook krijgt de vereniging een bedrag voor iedereen die bij ons blijft of die vanuit een andere collectiviteit naar de Salland Clubactie komt. Half november hoort u via uw club weer meer over de Salland Clubactie! Meer informatie over de actie vindt u op www.salland.nl/clubactie.

­