­

Het zit het recreantenteam van Holten niet mee. De vaste spelers Harrie Menkhorst en Henk Zeeman zijn beiden geblesseerd. Harrie is al geruime tijd uit de running en nu lijkt ook Henk voor lange periode uitgeschakeld. Vandaar dat het team (alweer) een beroep moest doen op invallers: Harry Knuiman werd maar weer eens van stal gehaald en Bert Dikkers wederom voor de leeuwen gegooid.

Voor nieuwkomer Bert is het trouwens een mooie manier om wedstrijdervaring op te doen, en gezegd moet worden dat hij tot dusver prima partij geeft en steeds beter gaat spelen. Gelukkig kon het team in de thuiswedstrijd tegen Twenterand wel beschikken over de vaste krachten Miriam Poppelier en Gerrie Luggenhorst. De wedstrijd werd gespeeld op 6 november.

De heren van Twenterand bleken duidelijk te sterk: de heren enkels en de herendubbel gingen voor Holten vrij kansloos verloren. De dames waren meer tegen elkaar opgewassen: Miriam verloor op het nippertje in twee sets terwijl Gerrie in drie sets met wisselend spelbeeld de winst naar zich tot trok.

De dubbel van Gerrie en Miriam werd daarna knap en afgetekend gewonnen in twee sets. In de beide mixen bleek de kracht van de beide heren van Twenterand weer doorslaggevend, dus ook hier gingen de punten naar de tegenstander.

De eindstand werd dus 2-6 met als gevolg handhaving van de lage klassering van Holten op de ranglijst. Maar er komen nog voldoende wedstrijden om weer wat goed te maken.

­