­

Holten 4 heeft het moeilijk in de 5e klasse. Na drie nederlagen en slechts één overwinning staat dit team nu onderaan. De thuiswedstrijd op 6 november tegen het zesde team van Zwolsche BC was dan ook een kans om weer wat omhoog te kruipen op de ranglijst.

Het team bestond uit Robin Willems, Lars Meijer, Dianne Stevens en Mari ter Beest.

Robin en Lars waren niet in staat hun team de eerste punten te bezorgen en verloren beiden met duidelijke cijfers in twee sets. Dat gold ook voor Dianne die er tegen de sterke tegenstander niet echt aan te pas kwam. Mari ter Beest zorgde voor een mooi moment in de wedstrijd door in een spannende driesetter op fraaie wijze te winnen. Na de enkels was de tussenstand dus 1-3.

In de overige partijen waren de tegenstanders uit Zwolle steeds iets te sterk. Robin en Lars wonnen in de heren dubbel nog wel de eerste set maar verloren de tweede en derde. In het gemengd dubbel wisten Robin en Dianne na verlies in de eerste set nog wel een derde set te forceren maar zij moesten ook buigen voor de tegenstanders. De mix van Lars en Mari ging ook net verloren.

Met een enigszins geflatteerde eindstand van 1-7 kon Holten 4 niet echt tevreden zijn omdat het team hierdoor niet van de laatste plaats afkomt. Op 16 november moet het dan maar gebeuren, in de uitwedstrijd tegen Kwiek uit Raalte.