­

Het vierde team van BCH speelde op 16 november in Raalte tegen Kwiek 2. Beide teams bivakkeren in de staart van de 5e klasse. Holten kon de punten dus goed gebruiken en ging gemotiveerd naar Raalte in de volgende samenstelling: Robin Willems, Lars Meijer, Mari ter Beest en Daphne Kool.

Robin bezorgde zijn team een goede start door zijn enkelspel in een spannende driesetter te winnen. De beslissende set trok hij met 21-18 naar zich toe. Helaas gingen de overige enkelspelen verloren zodat Holten halverwege tegen een 3-1 achterstand aankeek.

In het tweede gedeelte kwam Holten sterk terug. De herendubbel was een partij vol strijdlust en werd in drie sets verdiend door Holten gewonnen. Mari en Daphne konden dit niet nadoen en verloren hun dubbel.
Met winst in de beide gemengd dubbels kon Holten nog een gelijkspel behalen dus werd nog een keer alle energie in de laatste partijen gestoken. Robin en Daphne waren goed op weg na een eerste gewonnen set maar moesten in de tweede en derde set op het nippertje buigen met tweemaal 21-19.
Mari en Lars zorgden toch nog voor een positief einde van deze enerverende avond door in drie sets te winnen.

Al met al een 5-3 nederlaag voor Holten dat de slag om een hogere positie op de ranglijst voorlopig heeft verloren. Maar er zijn nog genoeg kansen, te beginnen met de thuiswedstrijd op 4 december tegen En Blok uit Ommen.