­

Team 2 is de tweede seizoenshelft uitstekend begonnen.

Op 19 januari was het Zwolse ZBC de tegenstander in een uitwedstrijd. Het team uit Holten bestond uit Rolph Rikkering, Tim Wietsma, Renate Oosterik en Hermanna Boode.
Van de vier enkels wist alleen Rolph te winnen zodat halverwege een 3-1 achterstand op het scorebord stond. Daarna kwam Holten 2 sterk terug en won zowel de beide dubbels als ook de gemengd dubbels. Een 5-3 overwinning was het mooie resultaat.

Afgelopen maandag ontving het tweede team het eerste team van Kwiek uit Raalte. Op papier geen moeilijke wedstrijd omdat Kwiek de laatste plaats inneemt in de derde klasse. Holten deed wat het moest doen en zette het team uit Raalte met 7-1 aan de kant.
Alleen Renate Oosterik kon haar enkel niet winnen maar kwam goed terug in de dubbel samen met Hermanna Boode. Ook de overige partijen werden duidelijk in het voordeel van Holten beslist.

Na deze wedstrijden bezet Holten 2 de tweede plaats in de derde klasse maar het gewenste kampioenschap ligt niet meer in eigen hand omdat de wedstrijden tegen de koploper zijn gespeeld. Desondanks is het team tevreden over de tot nu toe geleverde prestaties.

­