­

Voor het derde team van BC Holten loopt de competitie bijna ten einde met nog twee wedstrijden te spelen, beide tegen Flits uit Wierden. Afgelopen maandag was de eerste ontmoeting in Holten. De teams staan dicht bij elkaar op de ranglijst dus was het bij voorbaat zeker geen uitgemaakte zaak hoe het zou aflopen.

Het begon niet goed voor Holten: de enkelpartijen van Yvonne Beuker en Gustaaf Riemersma gingen kansloos verloren, beide tegen veel jongere tegenstanders met meer tempo en hardere slagen. “Vandaag bleek de jeugd veel beter en verloren we verdiend”, was het commentaar van beiden.

Daarna ging het een stuk beter met Holten. Annet Dijkstra won gemakkelijk en ook Youri Hissink won in twee sets (foto). Opmerkelijk was dat Youri met een gebroken teen aan de wedstrijd begon en vooraf niet al teveel vertrouwen had in een goede afloop. Desondanks speelde hij erg goed en wist hij ook nog de herendubbel en gemengd dubbel met Yvonne Beuker te winnen. Een geweldige prestatie die veel respect afdwong.

BC Holten 3 Youri Hissink

De dames dubbel ging in drie sets naar Wierden maar de mix van Gustaaf en Annet werd tamelijk gemakkelijk gewonnen.

De eindstand werd dus 5-3 voor Holten. Nog een uitwedstrijd tegen Flits en dan kan het derde team zich klaarmaken voor de lentecompetitie.  

­