­

Het tweede team van BC Holten is de voorjaarscompetitie uitstekend begonnen. De eerste uitwedstrijd vorige week tegen En Blok uit Ommen eindigde in een 5-1 zege waarbij alleen de dames dubbel werd verloren. Het was een afgetekende overwinning tegen een jeugdig team waarbij de ervaring van Holten de doorslag gaf. De vraag was wel of aan dit succes in de volgende thuiswedstrijd een goed vervolg kon worden geven.

DIOK uit Enschede was afgelopen maandag de tegenstander in sporthal ‘t Mossink. Het studententeam van DIOK bestaat uit jongere spelers.
Het Holtense team bestond uit Hannie Kolk, Dianne Stevens, Harrie Menkhorst en Henk Zeeman (foto). Het werd dus alweer een strijd tussen jeugd en routine.

BC Holten 2 voorjaarscompetitie 2018

 

Holten begon sterk met twee overwinningen in de heren en dames dubbel. In de eerste gemengd dubbel moest een van de dames van DIOK geblesseerd opgeven waarna de andere dame alle overige gemengd dubbels voor haar rekening moest nemen. Deze partijen werden tamelijk gemakkelijk door Holten gewonnen, alle in twee sets.

Het eindresultaat was een overtuigende winst: 6-0. Het tweede team van BCH heeft met deze twee overwinningen een goede basis gelegd voor een mooie eindklassering in de regionale voorjaarscompetitie.  

­