­

Onlangs verloor het vierde team van BC Holten kansloos van koploper BV Icarus 7 uit Oldenzaal. Het werd maar liefst 8-0 en dat had het vierde team nog niet vaak meegemaakt. Met spanning werd dan ook uitgekeken naar de volgende wedstrijd thuis tegen BC Orion 9 uit Enschede.

Weliswaar dit keer een thuiswedstrijd, maar een 8-0 nederlaag gaat je toch niet in de koude kleren zitten. Met spanning werd dan ook naar deze ontmoeting uitgezien. De toeschouwers in sporthal ’t Mossink wisten echter niet wat ze zagen: het ontketende Holtense team speelde de tegenstander volledig van de mat: Mari ter Beest, Daphne Kool, Robin Willems en Lars Meijer wonnen alle wedstrijden met speels gemak. Alles werd in twee sets beslist en na afloop kon niemand beweren dat de overwinning onverdiend was. De vraag was alleen: zijn wij nu zo wisselvallig of zijn we terechtgekomen in een competitie met erg veel niveauverschil?

De waarheid zal wel ergens in het midden liggen. Feit is wel dat BC Holten 4 op een keurige 3e positie staat in het klassement. Met spanning wordt uitgezien naar de volgende uitdaging, uit tegen het 2e team van WIK 80 uit Enschede.

­