­

Het derde Holtense badmintonteam speelde op 21 november een spannende thuiswedstrijd tegen het eerste team van Heeten.

Holten had een invaller: Ria Matti speelde in plaats van Yvonne Beuker en verder waren Annet Dijkstra, Youri Hissink en Gustaaf Riemersma van de partij.

De eerste wedstrijd was al een voorbode van de rest van de avond: in een bloedstollende driesetter kon Gustaaf de winst net niet binnenhalen. Voor Youri Hissink liep het beter af: winst met voortreffelijk spel, ook in drie sets. Annet wist ook haar partij in drie spannende sets te winnen terwijl Ria daarentegen niet veel kans kreeg tegen haar tegenspeelster. Na de enkels stond er dus een 2-2 tussenstand op het bord.

De mixen en de heren en damesdubbel leverden ook veel strijd op. De gemengd dubbel van Gustaaf en Annet ging net verloren maar Ria en Youri wisten met goed tactisch spel de winst te bereiken. De eindstand werd uiteindelijk 4-4. Het had evengoed winst voor Holten kunnen zijn maar na afloop heerste er toch tevredenheid bij het team. Het waren mooie wedstrijden. Een plek in de middenmoot in de 3e klasse is het voorlopig resultaat.

­