­

 Het tweede Holtense team (BC Holten V2) speelde de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie uit tegen Twenthe ’67 uit Almelo. Lars Meijer, Henk Zeeman, Daphne Kool en Hannie Kolk speelden een sterke wedstrijd.

Beide teams waren redelijk aan elkaar gewaagd maar uiteindelijk won Holten met ruime cijfers: 5-1. Alleen de dubbel van de vrouwen werd in drie sets verloren. De overige wedstrijden werden, zij het soms op het nippertje gewonnen. Een beetje geflatteerd dus, maar daar had Holten geen probleem mee.

De tweede wedstrijd van dit team werd maandag 20 maart gespeeld in sporthal ’t Mossink. Tegenstander was dit keer WIK 80 uit Enschede. Het Holtense team had nu een andere samenstelling: Henk Zeeman, Robin Willems, Dianne Stevens en Daphne Kool. WIK is een afkorting van “Willen Is Kunnen” maar het Enschedese team bleek niet in staat om dat deze keer in de praktijk te brengen: met een 6-0 nederlaag moest het team weer huiswaarts.

BC Holten V2 Daphne en Dianne

De vrouwen dubbel van Dianne en Daphne (foto) en de mix van Dianne en Henk werden in drie sets gewonnen. De overige punten werden in twee sets binnengehaald.

Een knappe prestatie van Holten dat na twee wedstrijden verdiend de ranglijst van in totaal 6 teams aanvoert!

­