­

Het eerste team van BC Holten speelde in de voorjaarscompetitie tegen streekgenoot Union uit Goor. Holten staat bovenaan, Union op de derde plek. Het Holtense team ging vol vertrouwen de strijd aan in sporthal ’t Mossink want de uitwedstrijd had al een ruime overwinning van 5-1 opgeleverd. Gustaaf Riemersma, Jos Dorresteijn (invaller voor Youri Hissink), Annet Dijkstra en Yvonne Beuker waren de spelers die in de thuiswedstrijd in het veld stonden.

De avond begon wat moeizaam met een nederlaag. Na drie sets bleken de Goorse mannen te sterk in de dubbel. De beide heren van Union speelden erg goed en waren ook in de overige wedstrijden de sterke schakels in het Goorse team.

Maar de Holtense vrouwen waren duidelijk beter dan de Goorse. Dat bleek al in de vrouwen dubbel die gemakkelijk werd gewonnen. De vier mixen hadden een spannend verloop: twee werden in drie sets beslist, maar uiteindelijk werden ze alle vier door Holten gewonnen.

BC Holten V1 Voorjaarscompetitie 1617

 

De eindstand werd dus 5-1, een kopie van de uitwedstrijd. Door dit resultaat staat het eerste Holtense team stevig aan kop in de voorjaarscompetitie met een goed vooruitzicht op het kampioenschap.

­