­

Team 1 heeft in deze sterke competitie nog niet kunnen winnen met als gevolg een plek in de middenmoot. Afgelopen week kwam koploper Amtmeijer uit Wezep op bezoek. Het beloofde dus een lastige avond te worden en dat werd het uiteindelijk ook.

De herendubbel van Pieter Aarsen en Jeffrey Ouwerkerk werd in twee sets duidelijk verloren. Lidy Kuiper en Gea Stam wonnen weliswaar de eerste set maar gingen na drie sets ook ten onder. De enkelspelen van Lidy Kuiper en Jeffrey Ouwerkerk werden beide knap gewonnen zodat er met een tussenstand van 2-2 nog enig perspectief was op een goed resultaat.

Maar dat zat er in het vervolg niet in. Harold Konijnenbelt en Gea Stam verloren hun enkel en de laatste twee gemengd dubbels gingen ook overtuigend naar de tegenstander.

De 6-2- overwinning van het team uit Wezep werd door de Holtenaren als terecht en verdiend beschouwd. De volgende thuiswedstrijd is maandag 11 november. Tegenstander is dan het laag geklasseerde Blauwvinger uit Zwolle. Een mooi moment voor de eerste winstpartij.  

­