­

Na maandenlange stilte was het weer een vertrouwd beeld in sporthal ’t Mossink: een gezellige drukte met drie ontmoetingen in competitieverband en onderlinge recreatieve wedstrijden. Er waren aanpassingen i.v.m. corona zoals andere kleedkamers en meer afstand van elkaar. Maar de sfeer was er weer zoals vanouds met sportieve en soms spannende strijd.

Het derde team van BCH speelt dit seizoen in een wat andere samenstelling dan vorig jaar.

Naast Annet Dijkstra, Yvonne Beuker, Youri Hissink en Gustaaf Riemersma spelen nu ook Daphne Kool en Robin Willems in dit team. En zij waren afgelopen maandag allemaal aan de beurt in de strijd tegen IJsselstad 7 uit Deventer.

Youri en Gustaaf wonnen hun heren dubbel vrij gemakkelijk maar daarna werden er drie partijen gespeeld die pas na drie sets werden beslist. De damesdubbel van Annet en Yvonne en de enkelpartijen van Gustaaf en Annet (24-22 in de laatste set!) werden alle die door Holten gewonnen. De enkelpartij van Robin leverde vervolgens een solide winst op maar Daphne moest het onderspit delven, ook weer na drie spannende sets.

BC Holten Team 3 2020-2021

Na de 5-1 tussenstand werden nog beide mixen gespeeld. Yvonne Beuker en Youri Hissink wonnen eenvoudig maar Daphne Kool en Robin Willems kwamen in de beslissende derde set net tekort.

De winst van 6-2 was uiteindelijk dik verdiend. Al met al een goede competitiestart voor het derde team.  

­