­

Het eerste recreantenteam van BCH speelde afgelopen maandag een thuiswedstrijd tegen BACO R2 uit Olst. In het Holtense team spelen dit jaar voor het eerst de heren Ard en Tijmen de Groot (vader en zoon).

Beiden hadden het in hun enkelpartij niet gemakkelijk. Thijmen trof het niet met een sterke heer uit Olst en verloor in twee sets. Ard bleef lang in het spoor van zijn tegenstander maar kon het net niet redden: 16-21 en 19-21.

De dames hadden het gemakkelijker hoewel Dianne Stevens in de tweede set verassend in een dip belandde. Maar de derde set trok zij evenals de eerste weer overtuigend naar zich toe: 21-12. Miriam Poppelier won haar enkel probleemloos.

De dubbels lieten eenzelfde beeld zie: een gemakkelijke winst voor de dames en verlies voor de heren Harrie Menkhorst en Ard de Groot. Na de 3-3 tussenstand volgden twee spannende gemengd dubbels. Harrie en Miriam wonnen knap in drie sets maar Dianne en Thijmen kwamen in de beslissende derde set duidelijk tekort.

De eindstand van 4-4 was een goede afspiegeling van de verhoudingen waarbij opviel dat de ervaren dames Miriam Poppelier en Dianne Stevens het gemakkelijker hadden dan de heren.

“Een mooie pot” was na afloop het Holtense commentaar.  

­