­

De beste naturapolis van Nederland Premie 2018

Belangrijk voor reeds verzekerden of 'overstappers'!

Vanaf 2018 krijgt niemand bij Salland over de basispremie nog collectiviteitskorting, maar Salland heeft de basis premie wel verlaagd van € 112.95 naar € 101.50 Op de aanvullende verzekering kun je via de badminton een collectiviteitskorting krijgen van 7%. Per saldo is Salland dus goedkoper geworden t.o.v. 2017 Als we 3 nieuwe verzekerden via de badminton melden bij Salland gaat er € 100.00 per aanmelding naar de club, bij 1 of 2 aanmeldingen € 50.00!
Bovendien hanteert Salland t.o.v. andere grote zorgverzekeraars de laagste basispremie!

BC Holten Salland Clubactie

Scoren met de Salland Clubactie

  • Altijd naar de zorgverlener van uw keuze: ruim 90% in Salland gecontracteerd
  • Maximaal 90% vergoeding voor zorg bij een niet-gecontracteerde zorgverlener
  • We steunen lokale initiatieven en projecten die de zorg nog beter maken

Sluit u aan bij de Salland Clubactie

Alle leden van BC Holten en alle gezinsleden met hetzelfde woonadres profiteren van de Salland Clubactie. Dus ook ouders van sportende kinderen, die zelf niet lid zijn van de club.

Uw voordelen

  • De beste naturapolis van Nederland
  • Nieuw in 2018: de ‘Compact’, een aanvullende verzekering speciaal voor sporters. Met een vergoeding voor 9 fysio, spoedeisende zorg binnen Europa én 100% vergoeding tot € 250,- per jaar voor de tandarts.
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders.
  • Kans op een jaar lang gratis lidmaatschap.

En uw club?

Uw club krijgt een bedrag voor de clubkas, waar ze mooie dingen van kan doen! Meld u uiterlijk 31 december 2017 bij ons aan en scoor voor uw club via www.salland.nl/bcholten.

Aanmelden is heel gemakkelijk en wij zeggen uw huidige zorgverzekering voor u op. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via (0570) 68 74 84 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag verder.

www.salland.nl/bcholten

Lees ook: Het gezicht achter de Salland Clubactie

­