­

BCH Kampioenen 2022/2023

Op maandag 20 februari zijn de beide kampioenen van badmintonclub Holten gehuldigd. Het bestuur had bloemetjes geregeld en de teams 1 en 2 hadden beide een aardigheidje voor elkaar. Ook het 2 e recreanten team had een presentje voor de kampioenen. Ook de trainer deelde mee in de feestvreugde.

Voor beide teams was het 10 jaar geleden dat ze kampioen waren geworden, dus best reden om hier even aandacht aan te schenken. Het was al aangekondigd in een nieuwsbrief en de opkomst op deze speelavond was dan ook goed.

Team 1 (Lidy kuiper, Gea Stam, Harold Konijnenbelt, Rolph Rikkering, Jeroen van Keulen en voorzitter Pieter Aarsen) behaalde in 14 wedstrijden 80 punten door 12 overwinningen en 2 gelijke spelen.

Team 2 (Annet Dijkstra, Yvonne Beuker, Dianne Stevens, Youri Hissink en Robin Willems) won ook 12 x en speelde 2 x gelijk, maar behaalde 86 punten.

Beide teams hadden 15 behaalden 15 punten meer dan de nummer 2, dus duidelijk verschil.

Bekijk hier de foto's van de huldiging van de kampioenen 2022/2023 >>

Bekijk hier de foto's

BC Holten Toernooi 2022

Drie jaar geleden hebben wij als club voor het laatst dit toernooi mogen organiseren, de reden dat wij zo lang hebben moeten wachten is alom bekend.
Vol goede moed hebben wij de organisatie weer opgepakt hopende op opnieuw een mooi en gezellig toernooi zoals we gewend waren. Ook dit jaar is het ons weer gelukt om een mooi toernooi neer te zetten met inschrijvingen vanuit de regio en soms zelfs uit andere provincies en ons buurland Duitsland.

De start van het seizoen is op maandag 29 augustus 2022 vanaf 20.00 uur.

De training begint op maandag 5 september en wordt verzorgd door Jeffrey Jeffry Ouwerkerk.

Let op: de training is verplaatst van de woensdag- naar de maandagavond!

  • recreanten van 20.00 t/m 21.00 uur
  • competitiespelers van 21.00 t/m 22.00 uur.

Daarnaast kan er tot 22.30 uur vrij gespeeld worden.

Op woensdagavond is er vrij spelen vanaf 20.00 uur, Sytze Meinsma is dan aanwezig om eventueel een training te geven aan belangstellenden.

­