­

Ben je geïnteresseerd?

Kom dan op maandag- of woensdagavond naar sporthal ’t Mossink. Je kunt vrijblijvend en zonder kosten enkele avonden meespelen en bekijken of het iets voor je is. Voor meer informatie kun je e-mailen naar het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor alle enthousiastelingen: bekijk hier de website van Badminton Nederland voor alle ins en outs van deze geweldige sport!

Wil je je direct aanmelden, dan vind je hier het aanmeldingsformulier. Het lidmaatschap loopt van 1 augustus huidig jaar t/m 31 juli van het volgende jaar.

Contributie

De contributie bestaat uit twee delen: een bedrag voor onze vereniging en een verplichte bijdrage aan de Nederlandse Badmintonbond.
De tarieven voor het seizoen 2023-2024 zijn:

LidcategorieContributie 
Senioren € 229,00 inclusief bondsbijdrage

 

Andere mogelijkheden

Je kunt er ook voor kiezen om een beperkt aantal keren per jaar te komen spelen. De kosten zijn dan 60 euro voor 10 speelavonden.

Voor bedrijven, organisaties en verenigingen hebben wij speciale arrangementen.

Wij kunnen een avond verzorgen in de sporthal met na afloop een hapje en een drankje in de sfeervolle sportkantine van ’t Mossink. Je hoeft geen rackets mee te nemen, alleen sportkleding en sportschoenen. De kosten van zo’n gezellige en sportieve avond zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor een avond met 10 personen is het tarief 200 euro. In overleg zijn ook andere mogelijkheden.

Bedrijven en instellingen kunnen tegen een aantrekkelijk tarief collectief lid en tevens sponsor worden van onze vereniging. Dat maakt het mogelijk om een jaar lang met een vaste of wisselende groep collega’s bij ons te komen sporten. Daarbij is inbegrepen bedrijfsnaamsvermelding op onze website. Voor dit collectieve lidmaatschap geldt dit jaar een speciaal introductietarief: 500 euro voor 5 personen.

Neem voor nadere informatie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adreswijziging

Ga je verhuizen of krijg je een ander telefoonnummer of emailadres dan kun je dat doorgeven aan onze ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opzeggen

Opzeggen kan door schriftelijk een briefje te sturen naar:

Badminton Club Holten (Sporthal ’t Mossink)
p/a: Keizersweg 22
7451 CS Holten

Of geef je opzegging door via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let wel! We dienen je opzegging uiterlijk 6 weken voor het einde van het seizoen te ontvangen.

­