­

Op zaterdag 15 december zal er voor de 27e keer in successie weer het gezelligheidstoernooi van Holten plaats vinden.
We hopen ook dit jaar weer op een volle hal met spelers uit de gehele regio en misschien wel verder. Daar het om een gezelligheidstoernooi gaat is kunnen we helaas niet iedereen mee laten doen en zal er een grens liggen bij de 5de divisie. Er wordt gespeeld volgens het Zwitsers ladder systeem en dat betekent dat je per onderdeel ca. 4 partijen speelt en je dus niet na een verloren partij 'naar huis kan'. Men kan deelnemen aan maximaal 2 onderdelen tegelijk.

We hopen ook dit jaar weer oude bekenden te mogen begroeten, maar natuurlijk is nieuwe aanwas van harte welkom.
De voorbereidingen zijn al in volle gang en vanaf heden kan men zich inschrijven via deze pagina.

Let op! Als je samen met een partner speelt is deze inschrijving pas geldig als ook je partner zich heeft ingeschreven. Bij het inschrijven kun je er voor kiezen om je partner op de hoogte te stellen van jouw inschrijving via een notificatie e-mail.

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om het toernooi weer af te sluiten door samen een hapje te eten in onze kantine, dit graag bij de inschrijving aangeven. De kosten hiervan zijn € 15,- per persoon exclusief drankjes.

Bovendien is SportVen dit jaar aanwezig met een badmintonstand!

INSCHRIJFFORMULIER

BEKIJK HIER DE AANKONDIGING EN HET REGLEMENT

We zien jullie, als deelnemer of toeschouwer, graag allemaal op zaterdag 15 december en mochten er tussentijds vragen zijn mail dan gerust met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of gebruik ons contactformulier.

Met sportieve groet,

De Toernooi Commissie.

(Nog) nieuwsgierig naar het toernooi van vorig jaar? Klik hier voor het verslag en foto's

­