­

Afgelopen maandag was het al weer de laatste wedstrijd van het seizoen.

Het team speelde deze keer met Henk Zeeman, Ard de Groot, Sophie van Lemel en Janny Karkdijk. Vol goede moed werd er weer gestreden voor elk punt. 

 Afgelopen maandag stond er weer een thuiswedstrijd gepland tegen Lochem. Het team bestond dit keer uit, Henk Zeeman, Thijmen de Groot, Sophie van Lemel en Janny Karkdijk. Hoewel het team in de onderste helft staat, werd er met veel zin en veel goede moed aan de wedstrijd begonnen.
Bij het warm spelen liep de dame van Lochem al een blessure op. Het zag er niet goed uit. Uiteindelijk kon ze nog wel spelen, maar ze liet bij haar enkelpartij verstek gaan. Zeer verstandig. Wat heb je eraan om door te spelen, met de kans op een zeer vervelende langdurige blessure....

Vol goede moed, maar tegen beter weten in, gingen we maandag naar de sporthal. Het team bestond deze keer uit, invaller Rami Dayoub, Henk Zeeman, Sophie van Lemel en Janny Karkdijk. 

Holten kwam met de volgende spelers, Henk Zeeman, Thijmen de Groot, Sophie van Lemel en Janny Karkdijk naar de sporthal. Baco 1 staat bij ons te boek als een sterke ploeg, dus we wisten dat we aan de bak moesten.

­