­

Afgelopen maandag speelden de badmintonners van BCH R1 de derde wedstrijd in de recreantencompetitie.

De voorgaande wedstrijden werden verloren maar dat weerhield het team er niet van om met een positief gevoel de confrontatie met BACO 2 uit Olst aan te gaan. Het Holtens team bestond uit Sophie van Lemel, Janny Karkdijk, Thijmen de Groot en Ard de Groot.

De mannen dubbel werd gemakkelijk in twee sets gewonnen door BACO. De mannen uit Olst waren duidelijk een maatje te groot. Sophie en Janny speelden goed en wonnen knap met 21-17 en 21-15.

De beide gemengd dubbels gingen ook naar BACO. Sophie en Thijmen (foto) hadden goede momenten maar moesten het toch afleggen tegen het team uit Olst. Datzelfde gold ook voor Janny en Ard.

2021 10 04 20.53.591M

Van de vier enkelpartijen gingen er drie naar BACO. Ard de Groot won zijn eerste set maar in de volgende twee bleek zijn tegenstander toch te sterk. Sophie van Lemel leverde een prima prestatie door in drie spannende sets te winnen.

De einduitslag, 6-2 in het voordeel van BACO, was een terechte afspiegeling van het niveauverschil. Gelukkig zijn er in deze competitie ook teams die meer perspectief bieden op een beter resultaat. Holten zal dus zeker nog wel de nodige punten binnenhalen.

­