­

Het tweede recreantenteam van BCH speelde een uitwedstrijd tegen Koopman uit Raalte. Beide teams komen uit in de “Toon Mager competitie” waarbij elke wedstrijd bestaat uit vijf partijen met altijd winst of verlies als resultaat. Het Holtense team bestond uit Hannie Kolk, Gerrie Luggenhorst, Harrie Menkhorst en invaller Gert-Jan van de Berg.

Hannie Kolk won haar enkelpartij gedecideerd in 2 sets. Met name door goed op de achterlijn te serveren gaf zij haar tegenstander weinig kans. Gert-Jan van de Berg speelde sinds lange tijd een enkelpartij, maar dat was niet te merken aan zijn spel. Het was een leuke partij. Na verlies in de eerste set wist hij bijna de tweede te winnen. Jammer dat dit net niet lukte (22-20).

Gerrie Luggenhorst en Harrie Menkhorst trokken daarna hun gemengd dubbel met goed spel in twee sets naar zich toe waarna er een 2-1 tussenstand volgde in het voordeel van Holten. De dames dubbel van Hannie en Gerrie werd zonder al te veel problemen door hen gewonnen zodat met een 3-1 voorsprong de wedstrijdwinst al binnen was.
De herendubbel werd een driesetter waarbij de derde set net door het team uit Raalte werd gewonnen.

Met een 3-2 overwinning op zak keerde het Holtens team tevreden huiswaarts. 

­