­

Op 19 september troffen de recreantenteams 1 en 2 elkaar in een spannende strijd: eindstand 4-4. Op maandag 24 oktober speelden de teams 1, bestaand uit Ard en Thijmen de Groot, Sophie van Lemel en Jannie Karkdijk en team 2, bestaand uit Harrie Menkhorst, Arjo Mantel, Gert-Jan van den Berg, Linda Bos, Hannie Kolk en Gerrie Luggenhorst weer tegen elkaar, wie neemt revanche?

De heren begonnen met het dubbelspel, Harrie en Arjo tegen Ard en Thijmen. De eerste set werd gewonnen door Ard en Thijmen. In de tweede set kwamen Harrie en Arjo goed op dreef, ze wonnen met 21-19 en vervolgens wonnen zij ook de derde en beslissende set. Eerste punt is binnen voor team 2.
Jannie en Sophie wonnen de damesdubbel tegen Linda en Hannie, in 2 sets. Punt voor team 1.
Vervolgens werden de herenenkel partijen gespeeld, Harrie won overtuigend van Thijmen, Gert-Jan won in 3 sets van Ard. De dames van team 2, Hannie en Gerrie, moesten beiden het onderspit delven in het enkelspel. De punten gingen naar team 1.

Tussenstand: 3-3.

De beiden mixpartijen werden als laatste gespeeld, Gert-Jan en Linda wonnen van Thijmen en Sophie in 2 sets. Ard en Jannie zijn goed op elkaar ingespeeld, zij versloegen Arjo en Gerrie in twee sets.

Eindstand: 4-4, de twee recreantenteams zijn zeker goed aan elkaar gewaagd! 

BC Holten Team 1 + 2 Recreanten

­