­

Na het vieren van het kampioenschap stond er ter afsluiting van het seizoen nog een uitwedstrijd op 19 febr. tegen de jeugd van ELO United 4 uit Hengelo.

Met nog 2 wedstrijden te spelen was het eerste team van BCH al kampioen. Op maandag 6 februari hebben ze in de wedstrijd tegen het team van Lochem dit nog eens bevestigt met een 5-3 overwinning.

In de uitwedstrijd bij Lochem waren alleen de punten in de herendubbel, de 2e damesenkel en de 2e gemengd dubbel voor Lochem. Het team met Harold Konijnenbelt, Pieter Aarsen, Rolph Rikkering, Jeroen van Keulen, Gea Stam en Lidy Kuiper hebben met 76 punten uit 13 wedstrijden, waarvan er 12 werden gewonnen en 1 gelijk, een heel mooi seizoen achter de rug.

Op 17 juni zijn de voorrondes voor de Nederlandse Kampioenschappen en dan op naar de voorbereidingen voor een nieuw seizoen in de vijfde divisie.

 bch team1 kampioen

Bij de Badmintonclub uit Holten zijn spelers uit de hele regio vertegenwoordigd. Ook het eerste team is een samenstelling van spelers uit de omliggende plaatsen. Dit regionale gezelschap is in de zesde divisie hard op weg naar het kampioenschap.

BC Holten 1 2023

Met een mooie eerste plaats op de ranglijst sloot het eerste team van badmintonclub Holten de eerste seizoenshelft af. Nadat de competitie zo’n 6 weken heeft stilgelegen was het spannend om te kijken of de goede reeks kon worden doorgezet.

­