­

In minder dan 24 uur twee competitiewedstrijden spelen is lastig. Het overkwam het eerste team van BC Holten. Zondag werd in een uitwedstrijd met 6-2 verloren van MOT uit Almelo dat hoog op de ranglijst staat. Alleen Lidy Kuiper won haar enkel en ook de dames dubbel met Gea Stam eindigde in winst. Maandag 15 januari stonden beiden samen met Harold Konijnenbelt en Pieter Aarsen weer in het veld, nu in Holten tegen het lager geplaatste eerste team van Hardenberg.

De uitgebreide warming up werd gebruikt om de spierpijntjes van de vorige dag weg te werken en dat lukte goed: Holten speelde zonder fysieke problemen alle acht partijen uit.
Pieter Aarsen had het als enige zwaar in zijn enkel en verloor in drie sets tegen een tegenstander die hij normaal gesproken de baas zou moeten zijn. De andere partijen gingen verdiend naar Holten, alle in twee sets. Pieter Aarsen herstelde zich prima door zijn dubbel met Harold Konijnenbelt (foto) en mix met Gea Stam overtuigend te winnen.

BC Holten Team 1

Het resultaat werd een 7-1 overwinning waarmee Holten een stevige positie in de middenmoot van de eerste klasse behoudt. Het team zal geen kampioen worden en ook niet degraderen maar kan terecht tevreden zijn als het volgend seizoen weer in deze klasse speelt.

­