­

Het derde team van de Holtense badmintonners speelde een thuiswedstrijd tegen het eerste team van Raduga uit Enter. Holten staat bovenaan in de competitie terwijl Raduga in de middenmoot bivakkeert. Alle reden dus om uit te gaan van een gemakkelijke avond.

Maar de eerste partij van de avond verliep moeizaam. Annet Dijkstra en Yvonne Beuker maakten in hun vrouwen dubbel veel fouten en verloren de eerste set. Nadat de tweede set werd gewonnen, ging ook de derde verloren: een onnodige nederlaag.

Youri Hissink en Robin Willems versloegen moeiteloos hun Enterse tegenstanders en trokken zo de stand weer gelijk. Annet Dijkstra had haar avond niet en verloor ook de enkelpartij.

Daphne Kool, Youri Hissink en Robin Willems wonnen allen zonder problemen in twee sets. De gemengd dubbel van Youri Hissink en Yvonne Beuker leverde uiteindelijk een gemakkelijke winst op en dat gold ook voor de partij van Daphne Kool en Robin Willems.

De eindstand 6-2 gaf de verhoudingen tussen deze teams wel goed weer. Holten handhaaft zich hiermee aan de kop van de ranglijst.  

­