­

Na vorig seizoen kampioen te zijn geworden in de 9e divisie en zo promoveerde is BC Holten 2 na de eerste 3 wedstrijden (2 gewonnen, 1 gelijk) verrassend sterk begonnen in de 8e divisie. Maandagavond speelden zij thuis tegen het altijd sterke BC Flits 6 uit Wierden.

Het team is in stand gebleven en bestaat uit Annet Dijkstra, Yvonne Beuker, Dianne Stevens, Youri Hissink en Robin Willems.

Robin en Youri begonnen de wedstrijd goed en wonnen overtuigend de herendubbel in 2 sets 21-9 en 21-18, Annet Dijkstra en Yvonne Beuker hadden het daarentegen een stuk lastiger in de damesdubbel zij boden goed weerstand maar verloren 2 sets 15-21 en 17-21.

Hierna werden de enkel partijen gespeeld Robin en Youri waren beide een maatje te groot voor de heren uit Wierden deze partijen werden gewonnen in 2 sets. Daarna was het de beurt aan de dames, Dianne en Annet hadden het lastig met de enkelpartijen deze verloren zij beide in 2 sets van de net iets sterkere dames uit Wierden.

De tussenstand was hierna 3-3 dus er kon nog van alles gebeuren. In de laatste 2 mixpartijen wonnen Yvonne en Youri in een spannende partij in 2 sets 23-21 en 21-1.
Daarna was het de beurt aan Dianne en Robin om de overwinning over de streep te trekken, ook zij wonnen de mix in 2 sets 21-13 en 21-17.

Zo werd er met 5-3 gewonnen van de tegenstanders uit Wierden een terechte uitslag gezien de verhoudingen.
Na 4 wedstrijden spelen staat BCH2 op een verassende 1e plek in de competitie. Zij hopen deze goede lijn door te trekken al moeten de sterkste tegenstanders nog komen. Iedereen die een keer kennis wil maken met recreatief badminton 

team 2 16 10 23M

­