­

Team 3 van BC Holten speelde afgelopen maandag tegen Hoogerheijne uit Heino. Holten speelde in de volgende samenstelling: Gustaaf Riemersma, Robin Willems, Annet Dijkstra en Yvonne Beuker. Niet vaak zal een badmintonwedstrijd een zo’n bijzonder verloop hebben gehad als deze.

Beide teams bleken niet alleen zeer tegen elkaar opgewassen maar maakten het ook nog ongelofelijk spannend door alle partijen in drie sets te laten verlopen. Het scoreverloop verliep ook nog eens vrijwel om en om en tot de allerlaatste set was het niet zeker of er een winnaar zou komen.
Met de 4-4 eindstand kwam die winnaar er uiteindelijk niet en dat was gelet op het verloop van de avond niet meer dan logisch en terecht. De 4 punten voor Holten werden binnengehaald door Gustaaf Riemersma, Yvonne Beuker, de herendubbel van Robin Willems en Gustaaf en tenslotte de gemengd dubbel van Gustaaf en Annet Dijkstra (foto).

BC Holten 3 20191021

Het was al met al een enerverende avond die niet snel zal worden vergeten. Door dit resultaat nestelt Holten 3 zich in de middenmoot van de ranglijst. 

­