­

De thuiswedstrijd van het derde team van de Holtense badmintonners tegen het laaggeplaatste Kwiek uit Raalte werd met vertrouwen tegemoet gezien. De eerste ontmoeting eerder dit seizoen in Raalte werd met 6-2 gewonnen en Kwiek heeft daarna alle wedstrijd verloren.Team 3 speelde afgelopen maandag in de vertrouwde samenstelling.

Te weten: Youri Hissink, Gustaaf Riemersma, Annet Dijkstra en Yvonne Beuker. Geen blessures en invallers dus er was alle reden om uit te gaan van een gemakkelijke avond.
Maar dat werd het helemaal niet. Bij de enkelspelen wist alleen Annet Dijkstra te winnen, de andere partijen gingen overtuigend naar de tegenstanders.

De heren- en damesdubbel verliepen weliswaar beter maar uiteindelijk gingen beide in drie sets ook naar Kwiek zodat er na zes partijen een schamele 1-5 tussenstand kon worden genoteerd. De beide gemengd dubbels werden gelijk verdeeld: verlies voor Annet Dijkstra en Gustaaf Riemersma en winst voor Yvonne Beuker en Youri Hissink.

De 6-2 nederlaag leidde niet tot excuses bij de thuisploeg. “We hebben gewoon erg slecht gespeeld” zei Annet Dijkstra na afloop. Of het nu onderschatting van de tegenstander was of een slechte vorm van de dag bleef de vraag. Zeker is wel dat dit team veel beter kan en dat er nog genoeg mogelijkheden zijn voor revanche. 

­