­
BC Holten Team 3

Het derde team van de Holtense badmintonners speelde de afgelopen week twee competitiewedstrijden. Op 9 november werd een uitwedstrijd afgewerkt tegen ’t Pluumke uit Haaksbergen. Vooraf geen uitgemaakte zaak omdat beide middenmoters goed tegen elkaar opgewassen leken. Dat bleek ook uit het wedstrijdverloop.

Annet Dijkstra en Youri Hissink wisten beiden in een driesetter te winnen terwijl Yvonne Beuker en Gustaaf Riemersma hun partijen moesten inleveren. Een gelijke tussenstand dus na de enkels.
De heren dubbel was een gemakkelijke prooi voor Holten en ook de dames dubbel leverde winst op.
Nadat Gustaaf en Annet op het nippertje hun mix verloren werd het toch nog even spannend maar Youri en Annet wonnen overtuigend zodat Holten met een 5-3 overwinning na huis kon gaan.

Afgelopen maandag zag het er opeens heel anders uit voor Holten 3. De koploper SVS uit Schalkhaar kwam op bezoek en dat was toch wel even andere koek. Alleen Youri Hissink wist knap te winnen van zijn tegenstander maar de overige partijen gingen allemaal naar de gedoodverfde kampioen uit Schalkhaar. Holten speelde bij vlagen best goed en wist er nog twee driesetters uit te slepen maar verloor uiteindelijk afgetekend met 1-7. Op zich geen schande tegen dit sterke team.

Na deze wedstrijden staat Holten 3 stevig in de middenmoot van de derde klasse. De volgende wedstrijd is op 27 november, thuis tegen de Zwolsche badmintonclub.  

­