­

Een wedstrijd in de onderste regionen van de vijfde klasse spreekt niet meteen tot de verbeelding. Team 4 staat onderaan en Kwiek 2 uit Raalte slechts twee plaatsen daarboven. Toch was dit een wedstrijd die met plezier werd gespeeld en leuke partijen opleverde.

BC Holten 4 - Kwiek 2Het begon met een kleine tegenvaller omdat Mari ter Beest bij het inspelen weer last kreeg van haar schouderblessure en moest afhaken. Een invaller was niet nodig omdat Daphne Kool en Dianne Stevens ook al op het veld stonden. Beiden verloren wel meteen hun enkel en ook Lars Meijer kon de winst niet binnenhalen. Gelukkig won Robin Willems zijn partij wel zodat de achterstand halverwege van 1-3 nog te overbruggen leek.

Ook de winst van Robin en Lars in de dubbel gaf nog hoop maar daarna ging het mis: de partij van Dianne en Daphne ging kansloos verloren en ook de mix van Robin en Daphne ging in twee sets naar de tegenstander. De laatste partij van Lars en Dianne werd mooi gewonnen maar het leed was al geschied met als resultaat een 5-3 nederlaag.

De overwinning van Kwiek werd al met al beschouwd als verdiend maar dat neemt toch niet weg dat het jammer is dat BC Holten 4 weer net verloor en maar niet van de laatste plaats afkomt.

De competitie is bijna afgelopen dus er zal niet veel meer in de stand veranderen. Desondanks kan het vierde team terugzien op een leuk seizoen met aantrekkelijke wedstrijden. 

­