­

Het recreantenteam van BC Holten speelde de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Twenthe ’67 uit Almelo. Rob Kelder (invaller voor Henk Zeeman) en zijn zoon Tom speelden voor Holten evenals Miriam Poppelier en Gerie Luggenhorst. De eerdere thuiswedstrijd werd met 6-2 verloren dus de verwachtingen waren vooraf niet hoog gespannen.

Toch verliepen de enkels voorspoedig: Rob en Gerrie wonnen tamelijk eenvoudig en ook Miriam wist in drie spannende sets met gering verschil te winnen. Opvallend was de prestatie van Tom Kelder die in Holten nog met duidelijke cijfers van zijn linkshandige tegenstander verloor. Na verlies van de eerste set wist Tom de tweede net te winnen met 21-19. De derde beslissende set werd ook knap met diezelfde cijfers gewonnen. Na de enkels dus een even comfortabele als onverwachte Holtense voorsprong van 4-0.

BC Holten Tom Kelder Miriam PoppelierDe dubbel van Rob en Tom, die overigens voor het eerst samenspeelden, werd in drie sets beslist, helaas net in het nadeel van Holten. De dubbel van Miriam en Gerrie werd daarentegen gewonnen, ook in drie sets. De mix van Rob en Gerrie was een duidelijke zaak: 21-13 en 21-8 winst. De laatste mix van Miriam en Tom (foto) verliep moeizamer en ook hier was een derde set nodig. Voor beiden was het de derde wedstrijd van de avond met drie sets en dat was dan ook te merken. De laatste set was iets te veel gevraagd en leidde tot een 21-13 nederlaag.

De eindstand werd 6-2 voor Holten dat hierdoor verrassend revanche nam voor de thuisnederlaag. Door dit resultaat staat Holten met nog één thuiswedstrijd te gaan in de middenmoot van de recreantencompetitie.