­

Binnen vier dagen stonden ze twee keer tegenover elkaar in de voorjaarscompetitie: het eerste team van BC Holten en de Zwolsche Badmintonclub. Beide teams staan op de onderste plaatsen in de poule. Afgelopen vrijdag behaalde BCH in Zwolle een verdienstelijk gelijkspel. Het Holtense team dat bestond uit Annet Dijkstra, Yvonne Beuker, Gustaaf Riemersma en Robin Willems, speelde goed en keerde huiswaarts met het gevoel dat er thuis nog wel iets te halen was.

Maandagavond speelde Holten in ’t Mossink in dezelfde samenstelling terwijl Zwolle met een grotendeels ander team in het veld stond. En dat bleek voor Zwolle goed uit te pakken terwijl Holten juist minder sterk voor de dag kwam. De uitslag, 4-2 in het voordeel van Zwolle, was terecht.
Alleen de twee gemengd dubbels van Robin met Annet (foto) en Gustaaf met Yvonne werden gewonnen. Beide partijen werden in drie spannende sets binnengehaald.

BC Holten V1 2019

De overige partijen gingen naar Zwolle dat dit keer gewoon beter was. Halverwege de competitie kan worden vastgesteld dat de meeste teams sterker zijn dan Holten zodat het lastig zal worden om van de laatste plaats af te komen. 

­