­

Het eerste team van Holten heeft het in de regionale voorjaarscompetitie niet gemakkelijk. Vorige week speelde het team, bestaande uit Annet Dijkstra, Yvonne Beuker, Youri Hissink en Gustaaf Riemersma, een uitwedstrijd tegen Twenthe uit Almelo. Al meteen bij binnenkomst in de sporthal kreeg de hoop op een overwinning een gevoelige deuk omdat bleek dat maar liefst drie van de vier tegenstanders normaliter een paar klassen hoger spelen dan de Holtenaren.

Des te knapper was het dat de heren dubbel en de mix van Youri en Yvonne werd gewonnen. De overige vier partijen werden, zij het soms met gering verschil, verloren zodat Holten met een 4-2 nederlaag huiswaarts keerde. Jammer maar er zat niet uiteindelijk niet meer in.

BC Holten Team 1 Voorjaarscompetitie 2018

Afgelopen maandag speelde het Holtense team een thuiswedstrijd tegen Orion uit Enschede. De spelers waren gemotiveerd om een goed resultaat te behalen en deden er ook alles aan. En na vier van de zes partijen waren er zeker nog mogelijkheden na winst in de heren dubbel en de mix van Youri en Yvonne, beide in drie sets. Een 2-2 tussenstand dus. Maar daarna ging het goed mis. De laatste twee gemengd dubbels werden met groot verschil verloren tot grote ergernis van de Holtense spelers die erg ontevreden waren over hun verrichtingen. “Slecht gespeeld” en “alles ging mis” waren de commentaren na afloop. Ook hier dus een 4-2 nederlaag. Te hopen valt dat in het restant van de voorjaarscompetitie het positieve gevoel weer terugkomt. Dit team heeft in ieder geval de kwaliteit in huis om nog de nodige punten binnen te halen. 

­